Spraytanning

Wilt u een mooi kleurtje voor de zomer, of moet u naar een feest en wilt u niet uw tijd verliezen voor een mooie kleur te verkrijgen door onder de zonnebank te gaan? Dan is dit de gezonde oplossing! Geef mij 10 minuten van uw tijd en u heeft het stralende kleurtje dat u wilt!

SunFX Spraytanning
SunFX Spraytanning
Sun FX is een spraytanning afkomstig uit Australië en heeft zich wereldwijd ontwikkeld tot in Europa. Het aantal gevallen van huidkanker was en is in Australië 3x hoger dan de rest van de wereld. Hierdoor ontstond in Australië veel vroeger dan de rest in de wereld het onderzoek naar alternatieven voor de zon en zonnebank!
Airbrush tanning is nu de nummer 1 in de wereld van spraytanning met de meest natuurlijke kleur in 10 minuten!​
Ook in Europa wordt iedereen zich langzaam meer bewust van de gevaren van de zon en zonnebank.​ De gevaren zijn o.a. huidkankers en een versnelde veroudering van de huid waardoor rimpels en pigmentvlekken zichtbaar worden.​ In Frankrijk, Spanje, België en binnenkort ook in Duitsland mogen jongeren onder de 18 jaar geen gebruik meer maken van de zonnebank.​ Het alternatief is dan het reukloze airbrush FX tanning systeem met een prachtige natuurlijke kleur als resultaat.